LOMA-ASUNTO ESPANJAN TORREVIEJASSA

Toimeksiantajamme vuokraa rauhallisella ja hyvämaineisella Los Balconesin alueella Espanjan Torreviejassa omakotitalo / paritalon puolikas isolla pihalla ja omalla lämmitettävällä uima-altaalla. Talossa on kaikki mukavan asumisen tarpeet kunnossa. Eli kun haluat nukkua yösi yhtä mukavasti kuin kotona, katsoa televisiota samanlaisesta televisiosta kuin kotona sekä ruokailla mukavasti siten, että kaikille löytyy samanlainen astiasto, tästä löytyy sinulle mukava asunto lomasi ajaksi. Uima-altaalle löytyy kaikille toimivat auringonottotuolit.

Lennät reilussa 4 tunnissa Alicanteen, josta on paikalle 40 minuutin automatka. Linja-autolla pääset 200 metrin päähän talosta. Rannalle on matkaa 2,5 km, sinne pääset 10 minuutissa autolla tai vaikka pyörillä. Alueen suurin kauppakeskus Zenia Boulevard on 4 km:n päässä. Viikoittaiset ruokaostokset teet kätevästi vajaan kilometrin päässä sijaitsevasta suuresta Mercadona-ruokakaupasta. 20 minuutin ajomatkan päästä löytyy 4 mukavaa golfkenttää, mm. Espanjan parhaiden kenttien joukkoon useampana vuotena valittu Las Colinas. Torreviejan tennisklubille pääset mäkeä alaspäin kävellen 5 minuutissa (tuntivuokrauksella varattavissa peliaikoja massa-alustalle). Tunnin ajomatka ja olet La Manga -paratiisissa (merelle rakennettu 8 km:n pituinen rantabulevardi).

Kohteen tiedot:

- Vuokrauskäytössä 2 mh, olohuone, keittiö, kylpyhuone.
- Keittiössä liesi, uuni, jääkaappi/pakastin, kahvikoneet, mikro, pieni viinikaappi
- Makuuhuoneissa ilmalämpöpumput viilentävät kesällä ja lämmittävät talvella. Makuuhuone-osasto saadaan väliovella suljettua omaksi osastoksi, näin huoneet pysyvät kivasti viileänä. Illalla muutama tunti ennen nukkumaanmenoa kun laitat viilennyksen makuuhuone-osastoon, on kiva kesällä aloittaa yö viileissä tiloissa.
- Valokaapeliyhteydellä saat nettiyhteydet toimimaan ja suomalaiset tv-kanavat televisioon.
- Talossa on keskuslämmitys eli huoneissa olevat lämmityspatterit. Talo pysyy kylminä talvikuukausina lämpimänä jopa ilman takan käyttöä. Lämmityksen sekä lämpimän veden energian lähteenä toimii kaasu.
- Iso takapiha, puutarha-alue sekä etuterassi. Kesällä iltaisin voit siirtyä etupihalle jatkamaan auringon nauttimisesta tai vaihtoehtoisesti laittaa terassivarjon päälle.
- 8 x 4 metrin uima-altaassa on mukavasti tilaa ja talvella lämmitettynä on kiva olla 28 asteen vedessä. Suojapressu pitää lämmön tallessa yöaikaan.

- Autotallista löytyy harrastusvälineitä:
2 kpl B-Twin 21-vaihteista polkupyörää (naisten M ja miesten L koot)
naisten B-Twin Rockrider sähkömaastopyörä (koko M: 165 cm ylöspäin)
miesten B-Twin Rockrider sähkömaastopyörä (koko M: 171 cm ylöspäin)
2 kpl golfkärryjä
painonnostopenkki
pingispöytä

- Autotallissa on myös jääkaappi/pakastin. Siellä voit kesällä pitää vaikka juomat mukavan viileänä. Autotallissa on käytettävissä toinen wc suihkulla.
- Kohteen talonmiespalvelu on ongelmatapauksissa käytettävissä 12h vuorokaudessa.

Kohteen vuokrausehdot:

Vuokraamme kohdetta valikoivasti eri sidosryhmille sekä muille kiinnostuneille.
Hintatiedustelut alla olevista yhteystiedoista. Muut vuokrausehdot (mm. takuuvuokra) sovitaan ennen vuokrauksen varaamista. Kohteeseen ei saa pääsääntöisesti tuoda lemmikkieläimiä.

Kun kiinnostuit, ole yhteydessä suoraan Esa Räsäselle:
puh. +358 40 8224346
info@dorixa.fi

Alakulmasta pääset selailemaan varauskalenteria. Mikäli haluamasi ajankohta on keltaisella tai punaisella, laita viestiä tai soita, niin chekataan tilanne.

DSCF2747DSCF2984_pieniDSCF3453_2kartta1
Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar